(Erosex Liebes Traum Condom)| Tahan Lama Kondom 5kotak

(Erosex Liebes Traum Condom)| Tahan Lama Kondom  5kotak
Product Code: tahan lama kondom
Availability: In Stock
Price: RM 80 RM 30
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

(Erosex Liebes Traum Condom) ((Erosex Liebes Traum Condom)) bukan sahaja khusus untuk tujuan merancang keluarga malah (Erosex Liebes Traum Condom) boleh menjadi bahan dalam meningkatkan mutu hubungan seks pasangan suami isteri.

Terdapat pelbagai jenis (Erosex Liebes Traum Condom) dipasaran. tujuan utama (Erosex Liebes Traum Condom) adalah untuk mengelak air mani lelaki dilepaskan dalam faraj wanita. Selain dari itu cecair pelicin turut disalut sekeliling (Erosex Liebes Traum Condom) yang bertindak sebagai pelincir bagi memudahkan batang dimasukkan dalam faraj wanita.

Kebiasaannya (Erosex Liebes Traum Condom) dibahagikan kepada dua bahagian penting iaitu (Erosex Liebes Traum Condom) untuk tujuan perlindungan daripada masalah kesihatan seksual dan (Erosex Liebes Traum Condom) untuk meningkatkan mutu hubungan seks.

Bagi (Erosex Liebes Traum Condom) untuk tujuan perlindungan masalah kesihatan seksual, (Erosex Liebes Traum Condom) menjadi semakin penting dalam usaha mengurangkan kadar sebaran virus HIV penyebab penyakit AIDS. Perlahan-lahan kadar jangkitan AIDS meningkat dan yang pastinya wanita yang paling berisiko.

Turut ada kajian sedang dibuat sama ada ia boleh mengurangkan kadar jangkitan penyakit-penyakit lain seperti hepatitis dan virus penyebab kanser pangkal rahim.

Untuk tujuan perlindungan penyakit, semakin tebal (Erosex Liebes Traum Condom) maka semakin baik perlindungan. Sebenarnya (Erosex Liebes Traum Condom) daripada pengeluar yang terkemuka adalah selamat dipakai senipis mana pun ketebalan (Erosex Liebes Traum Condom). Proses pengeluaran yang mementingkan kualiti akan memastikan (Erosex Liebes Traum Condom) selamat digunakan bagi tujuan perlindungan kesihatan.

(Erosex Liebes Traum Condom) untuk meningkat mutu hubungan seks adalah pelbagai. Secara asas, Semakin nipis dinding (Erosex Liebes Traum Condom), semakin sedap ia digunakan. Rungutan biasa daripada wanita tentang (Erosex Liebes Traum Condom), batang lelaki seperti sarung plastik apabila menggunakan (Erosex Liebes Traum Condom). Kasar dan tiada keaslian batang lelaki. Bagi lelaki pula menggunakan (Erosex Liebes Traum Condom), kurang merasakan kenikmatan faraj dan kawalan melambatkan mani susah dilakukan.

Kemajuan teknologi membolehkan (Erosex Liebes Traum Condom) semakin nipis dan masih mengekalkan keberkesanan (Erosex Liebes Traum Condom) untuk mencecah kehamilan dan penyakit. (Erosex Liebes Traum Condom) yang nipis kini mendapat pujian yang baik. Wanita menyatakan (Erosex Liebes Traum Condom) yang nipis dirasakan seperti tidak dipakai oleh lelaki.

Malah penggunaan (Erosex Liebes Traum Condom) nipis oleh lelaki akan memberikan kesan pengawalan keluar air mani yang baik kepada lelaki. Kenikmatan faraj akan lebih dirasa tetapi kawalan air mani adalah lebih baik kerana cecair faraj tidak terkena batang zakar yang lagi menaikkan nikmat dan mencepatkan pengeluaran air mani. Dengan merasakan nikmat faraj akan memudahkan lelaki mengawal air mani daripada keluar dengan cepat.

Untuk menambahkan lagi nikmat hubungan suami isteri, terdapat (Erosex Liebes Traum Condom) yang dindingnya ditambah dengan corak dan bonjolan khusus. Ada (Erosex Liebes Traum Condom) dengan dindingnya mempunyai bentuk jalur-jalur mengeliling (Erosex Liebes Traum Condom) dan juga (Erosex Liebes Traum Condom) mempunyai bonjolan-bonjolan kecil sekeliling (Erosex Liebes Traum Condom). Bentuk-bentuk ini dikatakan dapat membantu dalam meningkatkan kenikmatan hubungan seks bagi wanita dan juga lelaki.

Ianya bergantung kepada individu. Kebanyakan yang ditanya menyatakan ada kelainan dan menambahkan lagi kenikmatan hubungan seks. Ada yang tidak merasakan sebarang perubahan. Tidak salah untuk mencuba.

Satu jenis (Erosex Liebes Traum Condom) yang direka bentuk seperti cengkeram siput dikatakan paling mendatangkan nikmat hubungan seks.

Terdapat pelbagai jenis (Erosex Liebes Traum Condom) lagi yang bertujuan menimbulkan keseronokan dalam hubungan seks. Antaranya (Erosex Liebes Traum Condom) dengan perasa dan pewarna. Bagi yang mahu mencuba, cuba (Erosex Liebes Traum Condom) ini

(Erosex Liebes Traum Condom) dihasilkan dengan susu getah (latex). Ada wanita atau lelaki sensitif dengan latex. Terdapat (Erosex Liebes Traum Condom) khusus untuk anda yang sensitif dengan latex atau bahan pembunuh sperma. Dapatkan nasihat ahli farmasi yang mana sesuai untuk anda.

Selain (Erosex Liebes Traum Condom), gel air sebagai pelincir turut ada dijual. Ini membantu kepada pasangan yang merancang untuk bersama berulang kali. Penggunaan gel air yang disapu sekeliling (Erosex Liebes Traum Condom) dapat membantu batang masuk ke dalam faraj. Sifat gel air yang tidak mengering maka ia dapat mengelakkan bibir faraj melecet.

Perkara-perkara penting mengenai

(Erosex Liebes Traum Condom) 1kotak 2pcs

Cara Pembayaran

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:Powered By Best Lelaki
bestlelaki.net © 2020