Spanish GoldFly SexDrops (Cecair perangsang nafsu isteri)1 kotak 12 SACHET

Spanish GoldFly SexDrops (Cecair perangsang nafsu isteri)1 kotak 12 SACHET
Product Code: goldfly 12
Availability: In Stock
Price: RM 480 RM 300
Qty:     - OR -   Add to Wish List
Add to Compare

CECAIR BERKUALITI TINGGI INI DICIPTA BAGI MEMPERTINGKATKAN NALURI GHAIRAH WANITA KETERANGAN PRODUK  Produk ini dicipta hasil estrak bahan-bahan semulajadi tumbuh-tumbuhan yang diambil serta dikumpulkan dari pelbagai negara serta diproses dengan menggunakan teknologi bio-sintesis.. Didatangkan tanpa warna atau bau, dan ia dapat meresap dengan cepat di dalam apa jua bentuk minuman sama ada sejuk ataupun panas (Jus, Coffee, Alcohol, Berkarbonat).

BAGAIMANA SPANISH GOLD FLY BERFUNGSI Spanish Gold Fly menggunakan sejenis hormon yang terdapat dalam kalangan wanita untuk mendorong perasaan seksual dan meningkat pelinciran (mengatasi masalah faraj kering). Spanish Gold Fly membantu menigkatkan hormon di dalam badan wanita dan juga membantu untuk meningkatkan sistem imun supaya nafsu kekal tinggi. Ia juga tidak meninggalkan kesan sampingan dan selamat.

KELEBIHAN SPANISH GOLD FLY Dapat meningkat nafsu wanita dan  diperbuat daripada bahan-bahan herba. Selain dapat meningkatkan nafsu , Spanish Gold Fly  juga mempunyai ciri-ciri lain yang memberi manfaat kepada wanita termasuk rangsangan faraj wanita dan  pengalaman seks yang luar biasa .

Meningkatkan aliran darah ke libia wanita dan vagina.
 
Spanish Gold Fly meningkatkan pelinciran di sekitar kawasan faraj  dan mengurangkan geseran yang boleh menjadi gangguan yang besar semasa hubungan seks.
 
Produk ini juga memberikan hasil yang cepat dan dapat membangkitkan nafsu dalam masa lima minit
 
Keselamatan Spanish Goldl Fly untuk wanita adalah terjamin kerana ia tidak dibuat daripada mana-mana bahan kimia.
 
Disebabkan oleh peningkatan nafsu seks , seorang wanita pasti akan mempunyai lebih banyak orgasma dan orgasma boleh dicapai lebih daripada sekali dalam masa yang singkat .
 
Disclaimer: The results of using this product may vary from person to person
 

KAEDAH PENGGUNAAN Larutkan satu sachet Spanish Gold Fly ini dalam satu-satu masa, tanpa rasa atau bau ia akan cepat meresap di dalam apa jua minuman pun.

Nota : Jangan Disalah Gunakan Bagi Memikat Atau Mengenakan Wanita. Kanak-Kanak Dilarang Sama Sekali Menggunakannya.  [Spesifikasi] : 1 kotak 12 Sachet (5ml/Sachet) [Simpanan] : Letakkan Ditempat Bersuhu Bilik. [Jangka Hayat Produk] : 3 Tahun KELULUSAN  [Kelulusan Document No.] : Health Foods Authorization No. (2007) 025 [Standard] : QD/BD1425-2007 [Developer] : SPANISH Human Biological Engineering Research Institute

 

Spanish GoldFly (3 Sachet) RM 100

Spanish GoldFly (6 Sachet) RM 180

Spanish GoldFly (1 kotak 12 Sachet) RM 300

Cara Pembayaran

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below:Powered By Best Lelaki
bestlelaki.net © 2020